Billedet på sidehoved

Bramdrupskovvej 25   ⁞   6000 Kolding      Tlf. 75 53 58 22   ⁞     E-mail [email protected]     F O R S I D E N   ⁞   B L O G

Billedet på sidehoved

Evaluering af kvalitet

Undervisningens evaluering udarbejdes af Kolding Friskoles tilsynsførende, hvis tilsynsrapport findes under menupunktet "Mere om Kolding Friskole" > "Tilsyn".

Trin- og slutmål for de forskellige fag findes samme sted.

Eventuelle særlige undervisningstilbud

Vores lærer Gitte er bl.a. læsevejleder.
Kolding Friskoles medarbejdere forestår selv specialundervisning sammen eller sideløbende med den daglige undervisning. Den enkelte elev med indlæringsvanskeligeder har endvidere mulighed for at modtage særligt tilrettelagt undervisning før eller efter skoletimerne. Skolens ånd bygger på fællesskab, og derfor har vi selvfølgelig en klar ambition om at inkludere alle elever. Efterhånden som elev og lærer får en fælles forståelse, indretter læreren sig langt hen ad vejen ud fra elevens behov.