Billedet på sidehoved

Bramdrupskovvej 25   ⁞   6000 Kolding      Tlf. 75 53 58 22   ⁞     E-mail [email protected]     F O R S I D E N   ⁞   B L O G

Billedet på sidehoved
Det danske VINDERFORSLAG til projektets fælleslogo, tegnet af Anne, dengang 4. klasse. Valgt gennem en demokratisk afstemningsproces blandt 8 nationale logoforslag.

Klik og kom til projektets blog.

Kolding Friskole deltog i 2013-15 i det europæiske samarbejde om skole og pædagogik, Comenius.

Comenius-programmet støtter mobilitet og samarbejder mellem europæiske institutioner, der beskæftiger sig med grundskole og ungdomsuddannelse.

Målene med projektet var overordnet at samarbejde om aktiviteter, hvor vi målte, sammenlignede og fokuserede på bevægelse og fysiske aktivitet på vore skoler.

På de 3 årlige projektmøder evaluerede vi de aktiviteter, som havde fundet sted over de forløbne måneder, og der blev lagt planer for, hvad der skal foregå i den efterfølgende periode.

Det kunne for eksempel være:
  • hvordan vore elever transporterer sig/bliver transporteret til og fra skole,
  • fremstilling af en sundhedsplakat
  • en multisproglig fællessang om at bevæge sig
  • udveksling og afprøvning af skolegårdslege

Man kan følge nogle af projektaktiviteterne på projektets blog: http://act-in-europe.blogspot.com.es/